Πριν μερικές βδομάδες είχαμε μια γενική αναδιάρθρωση στην Αμερικάνικη εταιρεία λόγω της γενικής ατασθαλίας που υπήρξε μετά τη κυκλοφορία του iPhone 5. Μία αναδιάρθρωση που έφερε τον Eddy Cue ως υπεύθυνο για τις υπηρεσίες της Apple στο διαδίκτυο αλλά και για τις λειτουργίες του Siri και των ολοκαίνουργιων χαρτών που ενσωματώθηκαν στο iOS 6. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη Formula 1; Ο Eddy Cue αποτελεί, πλέον, μέλος και της οικογένειας της Ferrari. Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, Luca di Montezemolo, καλωσόρισε τον Eddy Cue στην Ιταλική ομάδα και τόνισε:

Η τεράστια εμπειρία του στον καινοτόμο κόσμο του διαδικτύου θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς.

Απ’εκεί και πέρα, τον λόγο πήρε ο Eddy Cue και δήλωσε:

Είμαι ευτυχής και περήφανος που αποτελώ μέρος της Ferrari. Ονειρευόμουν την απόκτηση μίας Ferrari από τότε που ήμουν 8 χρονών και υπερήφανος που την έχω στην ιδιοκτησία μου, εδώ και 5 χρόνια. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την τεχνολογία και τον Παγκόσμιας κλάσης σχεδιασμό που μόνο η Ferrari μπορεί να προσφέρει.

Αναμφίβολα, μία τέτοια κίνηση αποτελεί σημαντική προσθήκη για την Ιταλική ομάδα, αφού, ο Eddy Cue είναι αυθεντεία στη διατήρηση συμφωνιών για το προσφερόμενο περιεχόμενο στις διάφορες υπηρεσίες της Apple. Σίγουρα, ο Luca di Montezemolo θέλει να κτίσει επάνω σ’αυτή την καινοτομία και να κατατάξει τη Ferrari ακόμα πιο ψηλά. Το ερώτημα είναι το εξής, μπορεί ο Eddy Cue να διαδραματίσει κάποιο ρόλο και στα του αγωνιστικού κομματιού της Scuderia Ferrari;

[Πηγή: Ferrari]