D.Coulthard: “O Vettel θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά …!”

Σχετικά άρθρα

Μετά τη μάχη της Κυριακής στο Abu Dhabi, ο σφυγμός του μέσου οπαδού της Formula 1 επανήλθε στη θέση του .. μερικές ώρες μετά. Κάτι τέτοιο συνέβει και στον David Coulthard με τη μόνη διαφορά, ο Σκωτσέζος έχει πλέον ταχθεί υπέρ του Γερμανού οδηγού της Red Bull, Sebastian Vettel. Αφού, τόνισε, το δράμα που πέρασε (λόγω της εξέλιξης) στον αγώνα της Κυριακής, φρόντισε να αναλύσει τη σκέψη του και τα λεγόμενα του.

Έχουμε άλλους 2 αγώνες, στο Texas και στο Interlagos. Μπορώ να πω, ότι, ο Sebastian είναι οριακά φαβορί σ’αυτή τη μάχη. Σίγουρα, αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχέση που έχω με την ομάδα της Red Bull. Αυτός πρέπει να είναι ο Πρωταθλητής, δεν είναι μόνο το πλεονέκτημα των 10 βαθμών αλλά και η συνολική εικόνα της ομάδας, είχαν το γρηγορότερο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Fernando είναι σκληρός ανταγωνιστής και θα μπορούσε να πάρει διαφορετικό δρόμο σ’αυτούς τους 2 εναπομείναντες αγώνες, λίγο πιο βρώμικο.

Και συνέχισε:

Ο Ισπανός είναι περπατημένος (σε ελεύθερη μετάφραση – μάλλον έμπειρος θα έπρεπε να πει), θέλει σ’αυτούς τους 2 αγώνες να δημιουργήσει μία μάχη. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσυντονίσει τον Sebastian, με τον Γερμανό να αποπνέει εμπιστοσύνη και ηρεμία. Απ’την άλλη, ο Fernando έχει έναν ακόμα λόγο για να τον ενθαρρύνει. Η εμφάνιση του Lewis Hamilton και της McLaren στο Abu Dhabi ήταν εξαιρετική, δείχνουν ότι επέστρεψαν. Αυτό, σημαίνει, ότι η Red Bull δεν έχει πλέον σίγουρη την Pole Position. Την επόμενη βδομάδα, πάμε στο Austin. Είναι μία καινούργια πίστα και δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουν έτσι οι ομάδες. Ο Sebastian έχει μάθει να φεύγει μπροστά και εν τέλει να ελέγχει τον αγώνα. Αν αυτό δεν ισχύσει στο Texas, τότε θα είναι ευάλωτος στη ζώνη του DRS.

Αναμφίβολα, οι συγκεκριμένες δηλώσεις θα διαταράξουν το ήρεμο κλίμα των τελευταίων ημερών και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Ferrari δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Το παρελθόν του Σκωτσέζου δεν λέει και πολλά στο Maranello και σίγουρα δεν έχει συμπάθειες στην Ιταλία. Μίλησε, σχεδόν με απέχθεια απέναντι στους Ιταλούς και ο Fernando Alonso θα το λάβει σοβαρά υπόψην την επόμενη φορά που θα βρεθεί απέναντι στον Coulthard. Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει και να μυρίζει μπαρούτι. Είμαστε 1 βδομάδα πριν τον αγώνα στο Austin και οι δηλώσεις δίνουν και παίρνουν. Θ’απαντήσει με λόγια ή με πράξεις ο El Nano; Οι ερχόμενες μέρες, αναμένεται να είναι καυτές. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις δηλώσεις του Σκωτσέζου πρώην οδηγού της McLaren και της Red Bull;

[Πηγή: Telegraph | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...