Η Fiat ανακοίνωσε ότι ο Alfredo Altavilla αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Λειτουργιών για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ο κ. Altavilla, αντικαθιστά τον κ. Gianni Coda, ο οποίος βγήκε στη σύνταξη έπειτα από 33 χρόνια δουλειάς.

Ο Sergio Marchionne, Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat S.p.A δήλωσε:

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου εκτίμηση για την αμέριστη αφοσίωση και τις υπηρεσίες που προσέφερε ο κ. Gianni στη Fiat και στη Fiat Industrial όλα αυτά τα χρόνια. Έχει επιδείξει παραδειγματική ηγετική συμπεριφορά έχοντας αναλάβει διάφορες θέσεις σε όλο τον κόσμο, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ετών, με εμένα επικεφαλής του τμήματος αγορών του Group, με πιο πρόσφατη τη θέση του Γενικού Διευθυντή Λειτουργιών, στην περιοχή ΕΜΕΑ. Το προσωπικό της Fiat-Chrysler και του Fiat Industrial του οφείλουν απέραντη ευγνωμοσύνη.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της Fiat S.p.A, John Elkann συμπλήρωσε:

Με τη σειρά μου και εγώ, θα συμφωνήσω με τον Sergio Marchionne, και θα εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και αυτήν της οικογένειας μου για την εξαιρετική συνεισφορά και αφοσίωση που έχει επιδείξει ο κ. Gianni Coda στη Fiat.

[Πηγή: Fiat]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Ο Alfredo Altavilla είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

Μπαίνοντας σε ισχύ άμεσα, ο κ. Alfredo Altavilla, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Λειτουργιών για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ο κ. Altavilla, αντικαθιστά τον κ. Gianni Coda, ο οποίος συνταξιοδοτείται έπειτα από 33 χρόνια αφοσιωμένης υπηρεσίας, έχοντας δουλέψει στη Fiat και στη Fiat Ιndustrial. Παράλληλα, ο κ. Altavilla θα συνεχίσει να συντονίζει τις αναπτυξιακές δραστηριότητες της επιχείρησης του ομίλου Fiat.

Ο κ. Sergio Marchionne, Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat S.p.A δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου εκτίμηση για την αμέριστη αφοσίωση και τις υπηρεσίες που προσέφερε ο κ. Gianni στη Fiat και στη Fiat Industrial όλα αυτά τα χρόνια. Έχει επιδείξει παραδειγματική ηγετική συμπεριφορά έχοντας αναλάβει διάφορες θέσεις σε όλο τον κόσμο, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ετών, με εμένα επικεφαλής του τμήματος αγορών του Group, με πιο πρόσφατη τη θέση του Γενικού Διευθυντή Λειτουργιών, στην περιοχή ΕΜΕΑ. Το προσωπικό της Fiat-Chrysler και του Fiat Industrial του οφείλουν απέραντη ευγνωμοσύνη».

Ο πρόεδρος της Fiat S.p.A, John Elkann συμπλήρωσε: «Με τη σειρά μου και εγώ, θα συμφωνήσω με τον Sergio Marchionne, και θα εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και αυτήν της οικογένειας μου για την εξαιρετική συνεισφορά και αφοσίωση που έχει επιδείξει ο κ. Gianni Coda στη Fiat».

[/learn_more]