Θα τα δώσω όλα στη Βραζιλία, λέει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο αγώνας της Βραζιλίας θα είναι ο τελευταίος για τον Lewis Hamilton με το μονοθέσιο της McLaren. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008, όπως ξέρεις, από το 2013, θ’ αγωνίζεται με τη Mercedes, ύστερα από την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 3 ετών. Αυτή θα είναι μία από την μεγαλύτερες αποχωρήσεις στην ιστορία της Formula 1, καθώς ο Βρετανός έχει συμβόλαιο από τα 13 με τη McLaren, ενώ είναι και ο πιο “πιστός” οδηγός, αφού έχει τρέξει 109 αγώνες με τη McLaren (110 μ’ αυτόν της Βραζιλίας), δηλαδή όλους τους αγώνες από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο 27χρονος, με τη νίκη του στο Austin, έδειξε ότι, δίχως τα σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας της MP4-27 του, θα μπορούσε να διεκδικεί κι αυτός τον τίτλο, ειδικά αν σκεφτούμε ότι, σε Σιγκαπούρη και Abu Dhabi, έχασε 50 βαθμούς, αφού εγκατέλειψε από την πρώτη θέση, όμως έδωσε κι επιπλέον βαθμούς στους Sebastian Vettel και Fernando Alonso. Τώρα, ο Hamilton, δηλώνει ότι θέλει να φύγει με τον καλύτερο τρόπο από τη McLaren, δηλαδή παίρνοντας τη νίκη στον τελευταίο του αγώνα με την ομάδα του Woking.

Στη Βραζιλία, είχα κάποιους επικούς αγώνες όσο καιρό είμαι στη McLaren, και, για πολλούς λόγους, αυτός θα είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας για ‘μένα. Ως τελευταίος αγώνας μου πίσω από το τιμόνι της McLaren, ορκίζομαι σε όλη την ομάδα ότι θα τα δώσω όλα σε κάθε γύρο.

Η νίκη μου στο Austin, την περασμένη εβδομάδα, ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες της ζωής μου, και θα ήθελα πολύ να κερδίσω στη Βραζιλία αυτό το Σαββατοκύριακο, για να δώσω στην ομάδα το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο. Σχεδόν κέρδισα τον τίτλο εδώ, το 2007, τον πήρα στην τελευταία στροφή, το 2008, και οδήγησα σαν τρελός, για να τερματίσω στο βάθρο, το 2009. Όμως, ποτέ δεν έχω κερδίσει: και αυτό σκοπεύω να κάνω αυτή τη φορά.

Στο Austin, ο Hamilton στέρησε 7 βαθμούς από τον Vettel. Ο Βρετανός δεν ενδιαφέρεται για την μάχη μεταξύ Vettel και Alonso, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας του μπορεί να κρίνει τον τίτλο. Ωστόσο, όλα θα τα μάθουμε, αυτή την Κυριακή, στον μεγάλο τελικό της χρονιάς.

[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...