Η Audi ετοιμάζει το R10, υβριδικό hypercar με κινητήρα diesel

Σχετικά άρθρα

H Audi φαίνεται ότι ετοιμάζει υβριδικό hypercar έτσι ώστε να τεθεί απέναντι από τα Ferrari F70, McLaren P1 και Porsche 918 Spyder.

Το hypercar θα ονομάζεται R10, θα τοποθετηθεί πάνω από το R8 και θα δανείζεται αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά από το αγωνιστικό R18 e-tron που κέρδισε το φετινό Le Mans.

H είδηση βγήκε για ακόμη μια φορά από τον νέο υπεύθυνο ανάπτυξης της Audi και πρώην CEO της Bentley, Wolfgang Durheimer, ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχει χώρος για ένα νέο supercar το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από το R8.

Τόνισε ότι αν αυτό μάλιστα ήταν υβριδικό διαθέτοντας έναν κινητήρα πετρελαίου και ηλεκτροκινητήρες, θα μπορούσε να ήταν “Hot Seller”

Θα μπορούσε να αποδίδει συνολικά 700 άλογα με 1.000 Nm ροπής με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 320 χλμ/ώρα.

Audi R10 Supercar Facelfit Concept Study

[Πηγή: Autoexpress | Rendering Photos: Bembli Design]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί ένα σπάνιο κόκκινο Lexus LFA του 2012 με μόλις 431 χλμ.

Η Lexus έδινε την επιλογή 28 αποχρώσεων για το LFA και τα περισσότερα που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη πόλη Motomachi της Ιαπωνίας...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr