Αυτή είναι η Mercedes E-Class Facelift

Σχετικά άρθρα

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ανανεωμένης Mercedes E-Class οι οποίες διέρρευσαν.

Βλέπουμε ότι διαθέτει τα νέα φωτιστικά σώματα, νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέο καπό, νέα γρίλια, νέο πίσω προφυλακτήρα και νέες απολήξεις των εξατμίσεων.

Σε ότι αφορά την την E63 AMG, θα διαθέτει και αυτή νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα γρίλια, νέες ζάντες, τα νέα φωτιστικά σώματα, κόκκινες δαγκάνες, ενώ έχουμε δει ότι υπάρχουν τα λογότυπα “V8 biturbo” στα φτερά.

H E63 AMG θα φορά τον twin-turbo V8 5,5-λίτρων απόδοσης 543 ίππων με 800 Nm ροπής, θα είναι τετρακίνητη και θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο Speedshift αυτόματο κιβώτιο. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 4.3 δευτερόλεπτα και αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Επίσημο ντεμπούτο θα κάνει τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit και αναλυτικές λεπτομέρειες γι’αυτή λογικά θα μάθουμε εντός της ημέρας, αφού η Mercedes-Benz αναμένεται να δώσει το επίσημο δελτίο τύπου.

[Πηγή: GermanCarForum]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...