Video: Η νέα Aston Martin Vanquish στη Βόρεια Ουαλία

Σχετικά άρθρα

Aston Martin Vanquish (2012) CAR review

O συντάκτης του βρετανικού CAR, Ben Barry, πήγε στην Βόρεια Ουαλία να οδηγήσει την ολοκαίνουρια Aston Martin Vanquish, το αυτοκινήτου που αντικαθιστά την DBS και σύμφωνα με την Aston Martin, είναι κατά 75% νέα σε σχέση με την DB9.

Στα γρήγορα να θυμίσω ότι η νέα Vanquish, αντικαθιστά την DBS και φορά τον V12 6.0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 573 ίππων στις 6.750 σ.α.λ με μέγιστη ροπή 620 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα Touchtronic 2 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF, με το σώμα του να χρησιμοποιεί πολλά μέρη από carbon. Σε σχέση με την DBS, έχει κατά 25% βελτιωμένη στρεπτική ακαμψία.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4.1 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 295 χλμ/ώρα. Θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στην έκθεση του Παρισιού θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2012 με αρχική τιμή στην Αγγλία τις £189.995 (€236.000). Αναλυτικές λεπτομέρειες για το νέο Βρετανικό supercar μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...