Kobayashi: Δε θα τρέξω το 2013

Σχετικά άρθρα

Kamui Kobayashi

Η Lotus ήταν η μοναδική ελπίδα για τον Kamui Kobayashi, διότι ο ίδιος ο Ιάπωνας επιβεβαίωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ότι, το 2013, δε θα τρέξει στη Formula 1. Νωρίτερα, η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Romain Grosjean είναι και του χρόνου δίπλα στον Kimi Raikkonen, κλείνοντας την πόρτα στον 26χρονο πρώην οδηγό τής Sauber, ο οποίος γράφει γι’ αυτό, απευθυνόμενος στους οπαδούς που τον στήριξαν:

Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη υποστήριξη. Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι πολλοί από ‘σάς έκαναν δωρεές και προσπάθησα να κάνουν δωρεές Μπορούσα να δώσω τουλάχιστον €8.000.000. Αν φανταστείτε τον χρόνο που είχα, ήταν μια συντριπτική αντίδραση, και δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα εξαιρετικές δυνατότητες από τις ιαπωνικές εταιρείες.

Δυστυχώς, ο χρόνος ήταν λίγος, και δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω μία θέση σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα για το 2013. Πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ λυπηρό, και λυπάμαι για τους οπαδούς και για τις ιαπωνικές εταιρείες που με στήριξαν. Αλλά, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω να συμβεί το 2014.

Θα ήθελα να σταματήσετε τις δωρεές τώρα, και εγώ, ενώ θα κρατήσω όλα τα χρήματα για το 2014, θα ξεκινήσω να ψάχνω για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το 2013 και για το 2014, επίσης. Η βασική μου προτεραιότητα είναι να διασφαλίσω ότι θα πάω σε κάποια ανταγωνιστική ομάδα της Formula 1 το 2014. Δεν ενδιαφέρομαι να τρέξω σε άλλες κατηγορίες.

Ο Kamui είναι ένας οδηγός που αξίζει να βρίσκεται στη Formula 1, και μας το έχει δείξει πολλές φορές. Είναι κρίμα να βλέπουμε οδηγούς που τρέχουν μόνο και μόνο επειδή έχουν χορηγούς από πίσω τους. Αλλά, στη σημερινή Formula 1, πρέπει να πληρώνεις εσύ την ομάδα! Πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους…

[Πηγή: Kamui Kobayashi]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα