Teaser Video No3: Chevrolet Corvette C7 και το εσωτερικό της

Σχετικά άρθρα

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aR5a_N0LQu0

Η Chevrolet έδωσε και τρίτο teaser video της νέας Corvette στο οποίο αυτή τη φορά μας teasάρει το εσωτερικό της, το οποίο διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις και carbon διακοσμητικά.

Η Corvette C7 θα παρουσιαστεί στις 13 Ιανουαρίου και θα κατασκευαστεί πάνω σε ένα αλουμινένιο σασί, σε αντίθεση με το σασί υδρομορφοποιημένου χάλυβα που φορά η τωρινή γενιά. Το σώμα της θα χρησιμοποιεί αρκετά μέρη από carbon έτσι ώστε να κρατηθεί το βάρος χαμηλά ενώ θα φορά ελαστικά Pilot Sports διαστάσεων 285/30/19 μπροστά και 335/25/19 πίσω. της Michelin, και όχι της Goodyear.

Μηχανικά θα φορά τον νέο 6,2-λίτρων LT1 V8 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 450 άλογα με 610 Nm ροπής, με κόφτη 6.600 σ.α.λ, με την Corvette με αυτό τον κινητήρα, να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας είναι πιο αποδοτικός από τον LS3 V8 αφού διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων και σε χαμηλά φορτία, έχει μέση κατανάλωση 9,8 λίτρα/100 χλμ.

Θα είναι διαθέσιμη και με μηχανικό 7-τάχυτο κιβώτιο εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ενώ αργότερα θα παρουσιαστεί και η έκδοση Stingray η οποία θα φορά έναν V8 5,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων.

[Πηγή: Chevrolet]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...