Τα Supercars του Benjamin Sloss Treynor, αντιπρόεδρου της Google

Σχετικά άρθρα

Benjamin Sloss Treynor supercars

Θεωρούσα ότι το να είσαι αντιπρόεδρος της Google, δεν θα έχεις τον χρόνο να κάνεις τίποτα άλλο, αλλά ο Benjamin Sloss Treynor, έχει χρόνο να ασχολείται με forums και μάλιστα να σχολιάζει αρκετά συχνά και να ανεβάζει και φωτογραφίες από τα supercars που βρίσκονται στο γκαράζ του.

Ο Treynor έχει ανοίξει ένα ειδικό thread στο forum SVTPerformance και εκεί μέσα μέσα από έναν έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο μας δείχνει τα supercars του. Στο γκαράζ του, ο Treynor ισχυρίζονταν ότι βρισκόταν τα Ferrari 599XX, GMC Sierra Denali HD, Mercedes SL65 AMG, Ferrari 430 Scuderia 16M, Ferrari 458 Italia, Ferrari 458 Spider, Ferrari 599, McLaren MP4-12C Spider, Ford F-150 SVT Raptor αλλά και η ειδική Ferrari 599XX, που αγόρασε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη δημοπρασία που διοργάνωσε η Ferrari, με τα χρήματα να πηγαίνουν στα θύματα των σεισμών της Ιταλίας.

Κάποιος δεν πίστεψε τον ισχυρισμό του Treynor και έτσι του ζήτησε να ανεβάσει μια φωτογραφία της MP4-12C Spyder με μια φρατζόλα ψωμί στο καπό, έτσι ώστε να πειστεί ότι ο Treynor κατέχει το εν λόγω αυτοκίνητο. Ο Treynor δεν του χάλασε το χατίρι και ανέβασε όχι μόνο φωτογραφία της MP4-12C Spyder, αλλά και της 458 Italia και του Raptor.

[Πηγή: Benjamin Treynor SVTPerformance]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...