S.Vettel: “Είδα όλες τις σημαίες και τα χρώματα τους!”

Σχετικά άρθρα

25112012_VR_8944a_9402407_Kopie

Πριν μερικές βδομάδες  στέφθηκε για 3η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην καριέρα του και ταυτόχρονα έγινε ο νεαρότερος 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστορία της Formula 1. Η καρό σημαία στη Βραζιλία έδειχνε Sebastian Vettel και έστελνε του ανθρώπους της Red Bull στους 7 ουρανούς. Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός σε σημείο που κόντεψε να χάσει τον τίτλο από την πρώτη κιόλας στροφή. Τελικά, κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα, τις σημαίες και να κάνει τον τίτλο δικό του. Μερικές μέρες, αργότερα, η Ferrari βρήκε δικλίδα, ούτως ώστε να αποτρέψει την επίσημη στέψη και να κλέψει τον τίτλο μέσα από το δικαστήριο της FIA. Αιτία, το “παράνομο” κατά τους Ιταλούς προσπέρασμα του Γερμανού υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας. Η FIA έψαξε ενδελεχώς το περιστατικό και αποφάνθηκε ότι ο τίτλος παραμένει στον Sebastian Vettel. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Sebastian Vettel για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν έκανα την παραμικρή σκέψη ότι ήταν δική μου παρατυπία. Ακόμη κι αν ήταν ένας γεμάτος αγώνας, σίγουρα είδα όλες τις σημαίες και τα χρώματα τους!

Και συνέχισε:

Ενημερώθηκα από τον Christian Horner για το αίτημα της Ferrari. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την έκβαση του αποτελέσματος. Αργότερα, η FIA έλεγξε την παραμικρή σπιθαμή από την καταγραφή της κατάστασης και επιβεβαίωσε ότι ήταν όλα νόμιμα με βάση τους κανονισμούς. Όμως, είτε το πιστεύετε είτε όχι, ήξερα από την αρχή ότι δεν είχα κάνει οποιοδήποτε λάθος και δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία γι’αυτό.

Αναμφίβολα, ήταν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα απάντηση από τον Γερμανό που ίσως δώσει τροφή για σχόλια το επόμενο διάστημα. Η κίνηση του ήταν καθαρή και πήρε πανάξια τον 3ο Παγκόσμιο του τίτλο. Υπάρχει κανείς στο Maranello που αμφισβητεί ακόμη αυτή την απόφαση;

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...