Teaser Photos: Gazoo Racing GRMN SPORTS FR Concept Platinum

Σχετικά άρθρα

Gazoo Racing GRMN SPORTS FR Concept Platinum (1)

Στο Tokyo Auto Salon, η Gazoo Racing θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το GRMN Sports FR Concept Platinum. Το πρωτότυπο αποτελεί την εξέλιξη του GRMN Sports FR Concept αλλά αυτό θα διαφοροποιήται ακόμη περισσότερο από το Toyota GT86.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι διαθέτει αεριζόμενο καπό, νέα φτερά, LED φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες και αεροτομή. Στο εσωτερικό υπάρχει roll cage, λευκά δερμάτινα καθίσματα, ζώνες τεσσέρων σημείων και δύο επιπλέον όργανα μέτρησης.

Μηχανικά, φορά τον 2,0-λιτρο twin-charged τετρακύλινδρο boxer κινητήρα απόδοσης 330 ίππων με 431 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο το οποίο στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς. Φορά μπλοκέ διαφορικό, σπορ ανάρτηση, σπορ εξάτμιση και μεγάλα φρένα.

[Πηγή: Gazoo Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...