Η Volkswagen και η GM θα παλέψουν για την πρώτη θέση των πωλήσεων στη Κίνα το 2013

Σχετικά άρθρα

vw china

Η Volkswagen και η General Motors είναι οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες που θα παλέψουν για τη πρώτη θέση των πωλήσεων στην αγορά της Κίνας το 2013. Οι Κινέζοι δείχνουν μεγάλη συμπάθεια στα μοντέλα τη Audi, με τους αναλυτές να προβλέπουν ότι το 2013, το VW Group θα πουλήσει σχεδόν 2,7 εκατ. αυτοκίνητα στη Κίνα. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των πωλήσεων θα παίξουν τα Audi Q3, Volkswagen Santana,VW Golf και Skoda Octavia.

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι και η GM θα πουλήσει 2,7 εκατ. αυτοκίνητα μέσα στο 2013, αφού ο Αμερικάνικος κολοσσός θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των Cadillac XTS καθώς και τριών μοντέλων της Opel.

Η Toyota από την άλλη, λόγω του συνεχιζόμενου αντι-ιαπωνικού κλίματος στη Κίνα, έχει δει ήδη τις πωλήσεις της να μειώνονται επί Κινέζικού εδάφους, με τους αναλυτές να θεωρούν ότι το ίδιο αρνητικό κλίμα θα συνεχιστεί και το 2013.

Συνολικά, η Κίνα θα δει τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων να αυξάνονται περαιτέρω μέσα στο 2013 κατά 10% και ίσως ξεπεράσουν το μαγικό αριθμό των 20 εκατ. μονάδων.

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...