Η McLaren P1 σε μια αντιπροσωπεία supercars στο Ιλινόις

Σχετικά άρθρα

McLaren P1

H McLaren πρόσφατα παρουσίασε την P1 σε μια VIP εκδήλωση στη Νέα Υόρκη και τώρα το hypercar έχει ξεκινήσει να γυρνά την Αμερική, για το κατάλληλο promo. Ο Hertj94 το βρήκε και το έβγαλε φωτογραφία στο γκαράζ της Lake Forest Sportscar μιας αντιπροσωπείας με supercars στο Ιλινόις.

Η τελική έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο του 2013 στη έκθεση της Γενεύης και σε σχέση με το πρωτότυπο, θα είναι ίδιο κατά 97%. Οι διαφορές εντοπίζονται στον μπροστά προφυλακτήρα ο οποίος θα διαθέτει μια ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση, ενώ αλλαγές θα έχει και στο πλάι, έτσι ώστε ο ζεστός αέρας από τα ψυγεία να βγαίνει ευκολότερα.

Μηχανικά θα φορά έναν twin-turbo V8 3,8-λίτρων κινητήρας ο οποίος θα με KERS και θα αποδίδει 960+ άλογα. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την McLaren P1 μπορείς να διαβάσεις εδώ. Οι πρώτες παραδώσεις της θα ξεκινήσουν από τα τέλη του 2013, τότε που η McLaren θα γιορτάζει τα 50στα της γενέθλια. Επί της ευκαιρίας δες και δυο ακόμη renderings φωτογραφίες της P1.

[Πηγή: Hertj94 Photography, Jack Davies]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...