M.Brundle: “Περιμένω τον Hamilton να κερδίσει!”

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Abu Dhabi

Ο Sergio Perez εγκαταστάθηκε στο Woking κι έχει ήδη στρέψει τα φώτα επάνω του. Ο Lewis Hamilton δεν έχει κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία του μέσα στο 2013 αλλά αυτό φρόντισε να κάνει ο Martin Brundle. Ο Βρετανός πρώην οδηγός της McLaren (και όχι μόνο) τοποθετήθηκε για τη μετακίνηση του Hamilton στη Mercedes.

Πήρε ένα ρίσκο αλλά νομίζω ότι η Mercedes θα είναι πολύ καλύτερη το 2013 και δεν θα εκπλαγώ αν τον δω να κερδίζει αγώνα και όχι μόνο. Στην πραγματικότητα, θα εκπλαγώ αν δεν κερδίσει αγώνα μέσα στο ’13.

Και πρόσθεσε:

Ο Lewis έχει τέτοιο ρυθμό που αν η Mercedes τον αξιοποιήσει και του δώσει ένα καλό αυτοκίνητο, θα κερδίζει ένα τέταρτο του δευτερολέπτου τον γύρο εκεί έξω.

Κλείνοντας, ο Martin Brundle τόνισε ότι αν διαχειριζόταν τα δικαιώματα του Lewis Hamilton θα προσπαθούσε να τον πείσει να μείνει στη McLaren για ακόμη λίγο καιρό. Απ’εκεί και πέρα, είπε ότι δεν είναι ‘δω για να κρίνει τις κινήσεις του Βρετανού και σίγουρα έπρεπε να κάνει ότι πίστευε αυτός καλύτερο. Η χρονιά αναμένεται να είναι συγκλονιστική και ο Lewis Hamilton είναι στο επίκεντρο, μπορεί να κάνει τη Mercedes από θεατή σε πρωταγωνιστή;

[Πηγή: Autosport | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα