Άργησε .. αλλά απάντησε ο Fernando Alonso!

Σχετικά άρθρα

110427tst

Την προηγούμενη βδομάδα ο Helmut Marko έστρεψε τα πυρά του προς τον Fernando Alonso. Χαρακτηριστικά, είπε, αγνοήστε τον Alonso! Ο Ισπανός δεν αντέδρασε με τον ανάλογο τρόπο αλλά σήμερα ήρθε η απάντηση. Ας δούμε, τι δήλωσε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Δε νομίζω ότι είμαι καλός στην πολιτική, απλά οδηγώ ένα αυτοκίνητο! Κάποιες πρόσφατες δηλώσεις με εξέπληξαν αλλά δεν μπορώ να δω κάποιο νόημα σ’αυτές.

Και συνέχισε:

Μερικοί λένε ότι δεν τα διαβάζουν, δεν τα ακούνε, δεν τα βλέπουν και ταυτόχρονα ότι δεν επηρεάζονται. Είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, τα διαβάζουν .. ίσως το βράδυ!

Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει και η μάχη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προς το παρόν, ο Fernando Alonso απαντάει μόνο με λόγια και η Red Bull ανταποδίδει με πράξεις. Μπορεί ο El Nano να κερδίσει τους πάντες και να πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο; Ερώτηση που έχει ως πρώτο σκέλος απάντησης .. την 1η Φεβρουαρίου! Η ολοκαίνουργια Ferrari θα παρουσιαστεί και επίσημα στο Maranello και ο Fernando Alonso ελπίζει να είναι το μονοθέσιο που θα του δώσει τον πρώτο ολοκόκκινο του τίτλο!

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα