H Chevrolet εξετάζει τον ανταγωνιστή των Toyobaru, το επόμενο Volt θα είναι πολλές χιλιάδες δολάρια φθηνότερο

Σχετικά άρθρα

chevrolet-live-in-geneva-2012-11

Τα Toyobaru έχουν επαναφέρει το ενδιαφέρον αρκετών αυτοκινητοβιομηχανιών στο να δημιουργήσουν entry-level σπορ αυτοκίνητα. Στον χορό μπήκε και η GM, με τον πρόεδρο Βορείου Αμερικής της General Motors Mark Reuss, να δηλώνει ότι ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο σαν τα Toyota GT86, Scion FR-S και Subaru BRZ θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν έβγαινε από την Chevrolet.

Ακόμη δεν επιβεβαίωσε ότι ένα τέτοιο μοντέλο έχει πάρει το πράσινο φως για να περάσει στη παραγωγή, αλλά αποκάλυψε ότι αν αυτό βγει τελικά στους δρόμους, θα κατασκευαστεί πάνω στη πισωκίνητη Alpha πλατφόρμα της GM, πάνω στη οποία κατασκευάζεται και η Cadillac ATS.

O Reuss δήλωσε επιπλέον ότι η GM έχει θέσει ως στόχο να πουλά μόλις 3.000 με 5.000 Chevrolet SS κάθε χρόνο. Τέλος ο Reuss δήλωσε ότι η επόμενη γενιά του Volt θα είναι κατά πολλές  χιλιάδες δολάρια φθηνότερο. Αυτό θα γίνει εφικτό λόγω της καλύτερης και φθηνότερης μπαταρίας καθώς και των καλύτερων ηλεκτροκινητήρων.

[Πηγή: Car salesAutomotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...