Η Google λέει ότι δεν σκότωσε αυτόν τον γάιδαρο

Σχετικά άρθρα

donkey-down

Αυτές οι δύο φωτογραφίες του Google Maps έχουν κάνει τον γύρο της blogόσφαιρας τις τελευταίες ημέρες με την Google να αναγκάζεται να βγάζει ανακοίνωση και να λέει ότι ένα από τα αυτοκίνητα της, δεν σκότωσε αυτόν τον γάιδαρο.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί στη περιοχή Kweneng της Μποτσουάνα με τον @TheRealSheldonCooper να κάνει ένα tweet στους 149.000+ followers ρωτώντας το πως αυτός ο γάιδαρος βρέθηκε πεσμένος σε αυτή τη φωτογραφία του Street View.

Τελικά η Google αναγκάστηκε να απαντήσει στο επίσημο blog της και με το άρθρο με τίτλο “Never ass-ume,” μας δείχνει ότι ο γάιδαρος απλά είχε πέσει όταν έβγαλε τη φωτογραφία το αυτοκίνητο της, ενώ για να μας αποδείξει ότι λέει αλήθεια, έδειξε στη συνέχεια και 2 φωτογραφίες που δείχνουν τον γάιδαρο να είναι όρθιος και ζωντανός.

Donkey-Up

[Πηγή: Mashable, Google | Photos: Google Maps]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...