O Christian Horner έως το 2017 στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Istanbul - Qualifying

O Christian Horner δεν θα πάει στη Ferrari, αφού η Red Bull, δια στόματος Helmut Marko, ο Βρετανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Red Bull έως το 2017. Ωστόσο τα πράγματα στην Red Bull δεν είναι και τόσο ρόδινα όσο θέλουν να δείξουν, αφού ο Mark Webber απάντησε σε αυτά που τον κατηγόρησε ο Marko, ότι δηλαδή είναι αδύναμος να διαχειριστεί σωστά μια κατάσταση υπό πίεση.

Ο Webber δήλωσε:

Όλοι σε αυτό το επίπεδο έχουν τα δικά τους σχέδια και πλάνα και πλέον είναι εμφανές εδώ και καιρό ότι εγώ δεν βρίσκομαι στα πλάνα του Marko. Ωστόσο, είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία εντυπωσιακή σεζόν μπροστά μας, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Θα είμαστε σε θέση να δούμε την απόδοσή μας όταν φτάσουμε στην Αυστραλία στον πρώτο αγώνα.

O Vettel, ερωτώμενος σχετικά με την RB9 δήλωσε:

Πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ μέσα στο καινούριο μονοθέσιο. Επιπλέον φέτος θα συνεργαστώ για πρώτη φορά με τον Simon Rennie, πράγμα ενδιαφέρον, αφού άλλαξα μηχανικό ύστερα από έξι χρόνια. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσει η σεζόν, καθώς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...