1014832650-524110422013

Κι αφού χθες παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια Mercedes W04, σήμερα ας δούμε αναλυτικότερα τις σκέψεις αλλά και τις φιλοδοξίες του Lewis Hamilton που πλέον βρίσκεται στο Brackley και εμφανίζεται έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να κάνει την W04 πρωταγωνίστρια στο νέο Πρωτάθλημα.

Είναι μία πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα αφού παρουσιάζουμε την W04 στον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία με μεγαλύτερη ιστορία σε Grand Prix από την Mercedes-Benz και είναι τιμή για μένα να βαδίσω στα χνάρια των θρύλων όπως οι Juan Manuel Fangio, Sir Stirling Moss και του Michael Schumacher. Είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου για μένα, μια νέα περιπέτεια και όταν πέρασα τις πόρτες στο Brackley, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για να πιάσουμε δουλειά. Έχω πάει στο εργοστάσιο για να γνωρίσω τα παιδιά, να συναντήσω τους μηχανικούς μου αλλά και να δω μια ομάδα τόσο πεινασμένη που δεν έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου.

Και πρόσθεσε:

Ο στόχος είναι να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρσι. Πέρσι δεν είχαν καλή χρονιά. Είχαν κερδίσει έναν αγώνα αλλά δεν είχα αρκετά βάθρα. Δεν ήταν καθόλου κοντά στην επιτυχία που τους άξιζε. Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο. Να τερματίσουμε στον πρώτο αγώνα, να ανέβουμε στο βάθρο και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αγώνες.

Μέσα σε όλα τ’άλλα, ο Lewis Hamilton τόνισε ότι ανυπομονεί να οδηγήσει την ολοκαίνουργια W04 και ταυτόχρονα να βοηθήσει την ομάδα του να βγάλει κάποια συμπεράσματα όσον αφορά την απόδοση του νέου μονοθεσίου αλλά και να φέρει βελτιώσεις ικανές να δώσουν την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η Mercedes, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα. Τόνισε ότι δεν είναι ο οδηγός-θαύμα αλλά θα δώσει ότι καλύτερο μπορεί για να καταφέρει η Mercedes να κάνει το άλμα παραπέρα.  Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την όλη διαδικασία και ταυτόχρονα πανέτοιμος να ανεβάσει την Mercedes εκεί που της αξίζει. Για να δούμε, μπορεί ο Βρετανός να μπει σφήνα μεταξύ των Ferrari, Red Bull και McLaren;

[Πηγή: Mercedes GP | Photo Copyright: Mercedes GP]