Berger: Σωστές οι αλλαγές που έγιναν στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Gerhard Berger

Ο Garhard Berger έχει αρκετό καιρό να εκφράσει την άποψή του για κάποιο θέμα της Formula 1, και φρόντισε να το κάνει, λέγοντας την για τις αλλαγές που έγιναν στη Mercedes. Να θυμίσω ότι ο Norbert Haug αποχώρησε, ο Niki Lauda έγινε μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes, ενώ ο Toto Wolff έφυγε από τη Williams, πήγε στη Mercedes, έγινε Εκτελεστικός Διευθυντής, ενώ εξαγόρασε και το 30% των μετοχών της ομάδας, κάτι που έκανε και ο Lauda, ο οποίος πήρε το 10%.

Σύμφωνα με τον Berger, οι αλλαγές αυτές ήταν σωστές, αφού η πορεία της ομάδας δεν ήταν προς την κορυφή.

Νομίζω ότι η Mercedes έπρεπε ν’ αλλάξει κάτι. Η απόδοση και τ’ αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αρκετά καλά. Κέρδισαν έναν αγώνα πέρυσι, αλλά η βασική γραμμή δεν ήταν αρκετή. Επίσης, ο Hamilton θα βοηθήσει, σίγουρα, την ομάδα.

Ο 53χρονος, πρώην οδηγός της Formula 1 και πρώην ιδιοκτήτης Διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της BMW, αλλά του 50% των μετοχών της Toro Rosso, απέκλεισε το ενδεχόμενο να γυρίσει, διότι η Formula 1 είναι πολύ απαιτητική, και δε θέλει να βιώσει ξανά το αυτό το άγχος.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...