Hamilton: Έχουν υποτιμήσει τον Rosberg

Σχετικά άρθρα

FORMULA 1 / F1 TEST JEREZ 2013

Η Mercedes, με την προσθήκη του Lewis Hamilton, έχει δύο πολύ ταλαντούχους και γρήγορους οδηγούς, καθώς και ο Nico Rosberg έχει δείξει δείγματα από τις ικανότητες και την ταχύτητά του. Ο “Billion Dollar Man” αναφέρεται στον νέο team-mate και φίλο του, λέγοντας ότι τον έχουν υποτιμήσει, παρόλο που ο Γερμανός νίκησε τον Michael Schumacher και στις 3 χρονιές που μοιράζονταν το ίδιο μονοθέσιο, αν και ο Schumi δεν ήταν ανταγωνιστικός στη δεύτερη καριέρα του.

Ο Nico είναι ένας δυνατός αντίπαλος, μπορώ να το διαβεβαιώσω αυτό. Τον έχουν υποτιμήσει. Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος, θα πρέπει να πιέζεις στα όριά σου, και ο Nico είναι ένας από τους οδηγούς που μπορεί να το κάνει αυτό.

Ο Rosberg έδωσε τη νίκη στη Mercedes, στο περσινό Κινεζικό Grand Prix, και είναι ένας οδηγός που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει αρκετούς βαθμούς, αλλά και να κάνει τον team-mate του να πιέσει περισσότερο. Βέβαια, ο Hamilton έχει δείξει ότι έχει περισσότερη ταχύτητα, αλλά αυτό μένει να το αποδείξει και σε μια νέα ομάδα, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Activepictures/Jiri Krenek/Mercedes AMG]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr