Fernando, θα παρελάσει ξανά το αλογάκι;

Σχετικά άρθρα

Fernando_Alonso-F1_Tests-Barcelona_2013-01

Βρίσκεται στη Ferrari για 4η συνεχή χρονιά και ψάχνει μανιωδώς τον πρώτο του κόκκινο τίτλο με τα χρώματα της Ιταλικής ομάδας. Ο λόγος για τον Fernando Alonso, ο οποίος γνωρίζει ότι τα ψέματα τελείωσαν! Το 2010 έχασε τον τίτλο από τον Vitaly Petrov στον τελευταίο αγώνα στο Abu Dhabi, το 2011 ήταν μόλις 4ος και το 2012 απλά αρκέστηκε να παλεύει μόνος απέναντι στη Red Bull. Ο El Nano γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή ίσως να είναι μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες να φέρει τον τίτλο στο Maranello και ταυτόχρονα να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του τον 3ο τίτλο καριέρας. Πέρα από τα γνωστά, σήμερα ο El Nano είχε την ευκαιρία να γευτεί για πρώτη φορά την ολοκαίνουργια F138 στη Βαρκελώνη. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Ισπανός για την ολοκαίνουργια Ferrari.

Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε δυνατοί στην Αυστραλία! Δεν θα είναι δύσκολο να βελτιώσουμε το πρώτο μέρος της χρονιάς, είμαστε σχετικά βέβαιοι!

Η Ιταλική ομάδα γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρώτο μέρος της χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό για τη συνέχεια. Έτσι, ο Fernando Alonso γνωρίζει τη δύναμη που έχει αυτή η F138 και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την τοποθετήσει στο πιο ψηλό σημείο του βάθρου σε όλους τους αγώνες και σ’αυτό αναφέρθηκε.

Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς βρεθήκαμε πολύ μακριά σε σχέση με τον ρυθμό των Red Bull και McLaren. Βρισκόμασταν στο ίδιο γκρουπ με τις Force India, Sauber και πίσω από τη Lotus! Δε μπορούμε να είμαστε σ’αυτό το γκρουπ. Πρέπει να είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών και γι’αυτό πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά αυτό το χειμώνα!

Τέλος, ο Fernando Alonso τόνισε ότι οι τελευταίες δοκιμές είναι ιδιαίτερα σημαντικές και η Παρασκευή πριν τον αγώνα της Αυστραλίας ιδιαίτερα κρίσιμη. Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός φέτος αλλά είναι αισιόδοξος γιατί με το περσινό αυτοκίνητο και τα τόσα προβλήματα που είχε (2 δευτερόλεπτα μακριά τον χειμώνα & δυσκολίες στα προκριματικά) κατάφερε να βρίσκεται πολύ κοντά στον Sebastian Vettel. Έτσι, φέτος με λίγη περισσότερη προσπάθεια μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα!

Έχουν μείνει κάτι λιγότερο από 25 μέρες για τον πρώτο αγώνα του 2013 και στη Ferrari γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για μία νέα ενδεχόμενη αποτυχία. Ο Fernando Alonso πρέπει να είναι Πρωταθλητής στο τέλος αυτής της χρονιάς κι αυτό το αποτέλεσμα είναι μονόδρομος. Μπορεί το Cavallino Rampante να παρελάσει ξανά περήφανο;

[Πηγή: BBC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...