Έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε, δηλώνει ο F.Massa!

Σχετικά άρθρα

Felipe Massa 2012 F1

Οι δοκιμές φτάνουν στο τέλος τους και οι ομάδες ξεκινούν να μπαίνουν σε ρυθμούς Αυστραλιανού Grand Prix. Κάτι λιγότερο από 22 μέρες πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς κι ο Felipe Massa είχε κάτι να μας πει μετά από τις δοκιμές στη Βαρκελώνη. Για να δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος για την F138 αλλά και τη νέα χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών.

Νιώθω πολύ πιο άνετα μέσα στο αυτοκίνητο αλλά και με την ισορροποία που έχει αυτό. Ότι κάναμε στη Jerez ήταν αρκετά θετικό, τα συναισθήματα και επίσης οι αλλαγές που είχαμε κάνει επάνω στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο ήταν ισορροπημένο και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε (για τις δοκιμές στη Βαρκελώνη):

Εδώ δεν ήταν και τόσο ισορροπημένο γιατί είχαμε μία πολύ δύσκολη μέρα αλλά ούτως ή αλλιώς στη βροχή το μονοθέσιο ήταν αρκετά καλό και ανταγωνιστικό στο τέλος της ημέρας. Αισθάνομαι καλά μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν οδήγησα για αρκετό καιρό μέσα σ’αυτό, έτσι την επόμενη βδομάδα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Οι δύο μέρες που είχαμε με τον Fernando ήταν ικανοποιητικές και είμαστε στο σωστό δρόμο για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Τέλος, ο Felipe τόνισε ότι το αυτοκίνητο παρέμεινε ακριβώς το ίδιο σε σχέση με τις δοκιμές στη Jerez και απλά άλλαξε ο τρόπος σκέψης όσον αφορά το set-up της F138. Τόνισε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτιώσης και ταυτόχρονα πολλά να κάνουν μέχρι και την Αυστραλία. Μπορούν οι Fernando Alonso και Felipe Massa να οδηγήσουν τη Ferrari σ’έναν ακόμη τίτλο ή το Maranello θα παραμείνει βυθισμένο στην κατήφεια όπως και τα τελευταία χρόνια;

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα