Felipe, μας τα ‘πες και πέρσι αυτά! Φέτος;

Σχετικά άρθρα

Formula One World Championship, Rd16, Korean Grand Prix, Practice, Korea International Circuit, Yeongam, South Korea, Friday 12 October 2012.

Τα ψέματα τελείωσαν, η Ferrari πρέπει να βρεθεί ξανά στην κορυφή το 2013 κι αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο Maranello! Οι δικαιολογίες και τα λάθη πρέπει να περιοριστούν και το χαμόγελο θα πρέπει να επιστρέψει στο Maranello και σε όλους τους Tifosi που θέλουν να δουν ξανά το Cavallino Rampante να καλπάζει! Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε για τη φετινή περιπέτεια της Ιταλικής ομάδας ο Felipe Massa.

Σίγουρα η Red Bull θα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και το 2013 και σίγουρα θα έχουν ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στη διεκδίκηση του φετινού Πρωταθλήματος, αυτή τη χρονιά τίποτα δεν έχει αλλάξει σε ότι αφορά τους κανονισμούς. Δεν πιστεύω ότι έχασαν την κατεύθυνση από τη στιγμή που όλα παραμένουν όπως και πέρσι.

Και πρόσθεσε:

Πιστεύω ότι είναι το ίδιο και για τη McLaren. Όλοι γνωρίζουν το ίδιο ή λιγότερο την κατεύθυνση, άρα θα πρέπει να δουλέψουμε και να θέσουμε όλα αυτά και στο δικό μας αυτοκίνητο, ούτως ώστε να είμαστε κι εμείς σ’αυτή την κατεύθυνση.

Ερωτηθείς αν η Ferrari βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση για το 2013 κι αν αυτό είναι ικανό να τους δώσει το αποτέλεσμα που θέλουν, ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος, όπως και όλοι στην αρχή της σεζόν .. και τέλος πιστεύει ότι η F138 βρίσκεται στο σωστό δρόμο με θετικά συμπεράσματα για το Πρωτάθλημα που ξεκινάει σε 15 μέρες από σήμερα. Αναμφίβολα, η Ιταλική ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρέπει με κάθε τρόπο να καταφέρει να κερδίσει τη Red Bull και δη τους Παγκόσμιους Τίτλους. Μπορεί ο Felipe Massa να στηρίξει τις προσπάθειες του Fernando Alonso ή θα έχουμε και πάλι το ίδιο σκηνικό;

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα