Καλύτερος από πέρσι, ναι .. Πρωταθλητής όμως;

Σχετικά άρθρα

alonsorain

Διανύει την 4η του συνεχή χρονιά στη Ferrari και φιλοδοξεί πως φέτος θα κατακτήσει το πρώτο κόκκινο Πρωτάθλημα οδηγών και το 3ο συνολικά στην καριέρα του. Ο λόγος, μα φυσικά για τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός τοποθετήθηκε για τη σεζόν που είναι προ των πυλών και δείχνει πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στην κορυφή. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο El Nano.

Η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη της καριέρας μου και ήμουν πολύ ευτυχής με την απόδοση μου αλλά πιστεύω ότι φέτος θα είμαι καλύτερος. Έχουμε καλύτερο σημείο εκκίνησης φέτος και έχω μάθει από μερικά λάθη της προηγούμενης χρονιάς! Μπορείς πάντοτε να βελτιωθείς ως οδηγός, όσον αφορά τη διαχείριση των ελαστικών και όσον αφορά την προετοιμασία και προσέγγιση ενός αγώνα.

Και πρόσθεσε:

Η εμπιστοσύνη, η αυτοεποίθηση και το κίνητρο είναι μεγαλύτερα από κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά. Έχω προετοιμαστεί καλύτερα. Είμαι καλύτερος από πέρσι!

Τέλος, ο Fernando Alonso τόνισε ότι υπάρχει αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά και ότι η Ferrari θα είναι εκεί για να παλέψει για τον τίτλο. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι σίγουρα χρειάζονται ένα καλύτερο αυτοκίνητο από πέρσι, ούτως ώστε να καταφέρουν να κοντράρουν τις McLaren και Red Bull με μοναδικό σκοπό και στόχο να κλέψουν τα Πρωταθλήματα Οδηγών και Κατασκευαστών! Μέσα και από αυτή του τη δήλωση, ο El Nano θέλησε να ρίξει το μπαλάκι στην Ιταλική ομάδα, θέλει με κάθε τρόπο και τίμημα τον φετινό τίτλο και θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Κάτι λιγότερο από 12 μέρες έχουν μείνει και η Αυστραλία θα πάρει φωτιά! Fernando Alonso ή κάποιος άλλος;

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...