Ανοικτά ακόμη τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1

Σχετικά άρθρα

OnBoard Cameras

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά αναφορικά με το τηλεοπτικό κανάλι που θα αποκτήσει τα δικαιώματα της Formula 1. Οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΕΡΤ και κυρίως η παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου, Νίκου Σίμου, έβαλε φρένο σε μια συμφωνία που βάδιζε προς ολοκλήρωση. Η δημόσια τηλεόραση, όμως, είναι πιθανό να διεκδικήσει εκ νέου τους αγώνες της F1.

Οι επικείμενες διοικητικές αλλαγές φέρνουν και εξελίξεις στις αθλητικές τηλεοπτικές παραγωγές της ΕΡΤ. Η συμφωνία για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της F1 θεωρήθηκε δεδομένη από τη δημόσια τηλεόραση, το deal “χάλασε” λόγω παραιτήσεων και τώρα η δημόσια τηλεόραση βρίσκεται εκ νέου σε διαπραγματεύσεις. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου στη Μελβούρνη. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου σπορ στην Ελλάδα, περιμένουν με αγωνία για το ποια “ελεύθερη” συχνότητα στην χώρα μας θα μεταδώσει τους αγώνες. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με την ΕΡΤ να είναι το φαβορί για να εξασφαλίσει τη μετάδοση της F1.

Η ΕΡΤ φαίνεται να επιστρέφει μετά τις αλλαγές στο ΔΣ. Παράγοντες από την δημόσια τηλεόραση κάνουν λόγο για αλλαγή στάση της διοίκησης της ΕΡΤ, μετά την παραίτηση του Νίκου Σίμου. Άλλοι αναφέρουν ότι η συμφωνία, πλέον, πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί θα πρόκειται για μια πολύ συμφέρουσα εξέλιξη για τη δημόσια τηλεόραση, καθώς η Formula 1 αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά τηλεοπτικά προϊόντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό, πάντως, που προκαλεί ερωτηματικά είναι γιατί αυτή η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε, από τη στιγμή που οι λεπτομέρειες του deal έγιναν αποδεκτές από τις συμβαλλόμενες πλευρές.

Ευχαριστώ όλους για το tip

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...