Mercedes: Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα με τον Lowe

Σχετικά άρθρα

Paddy Lowe portrait

Ακόμα και η McLaren έχει παραδεχτεί ότι ο Paddy Lowe θα ενταχθεί στο δυναμικό της Mercedes το 2014, για την εποχή των turbo V6 κινητήρων, αφού έχασε τη θέση τού Τεχνικού Διευθυντή στη βρετανική ομάδα από τον Tim Goss, πρώην Διευθυντή Μηχανολογίας, και θα περιοριστεί σε κάποια άλλη θέση μέσα στο Woking, για να μη μεταφέρει δεδομένα της McLaren στη Mercedes.

Ωστόσο, ο Εκτελεστικός Διευθυντής και κάτοχος των 30% των μετοχών της Mercedes, Toto Wolff, λέει πως ακόμα δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Lowe. Όχι, δεν απέκτησαν ξαφνικά ενδοιασμούς για τις ικανότητες του Βρετανού, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο ρόλος του στο Brackley.

Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι έρχεται. Δεν είναι ότι πήρες κάποιον και τελείωσες, διότι υπάρχουν συζητήσεις που πρέπει να γίνουν. Ο Paddy είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας ωραίος τύπος και όλα είναι σχετικά με την προσαρμογή σ’ εμάς. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα.

Προφανώς, η κατάσταση δεν είναι τέλεια. Όμως, έχουμε αποφασίσει κι έχουμε πει ότι ο Ross (Brawn) είναι ο Πρόεδρος της ομάδας και έχει αναλάβει την αγωνιστική ομάδα και πρόκειται να παραμείνει. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, και το να λέμε από τώρα αν θα έρθει ή όχι ο Paddy Lowe δεν έχει νόημα.

Στη διοίκηση της γερμανικής ομάδας, είναι επί κεφαλής οι Ross Brawn (Πρόεδρος), Toto Wolff (Εκτελεστικός Διευθυντής) και Niki Lauda (μη-Εκτελεστικός Πρόεδρος), ενώ, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, οι Bob Bell (Τεχνικός Διευθυντής), Aldo Costa (Διευθυντής Μηχανολογίας) και Geoffrey Willis (Διευθυντής Τεχνολογίας). Οι περισσότερες φήμες θέλουν τον Brawn να φεύγει όταν έρθει ο Lowe, αλλά προφανώς ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής της McLaren δε θα πάρει τη θέση τού Brawn στην Προεδρεία.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το ειδικό livery της Ferrari για το GP του Μαϊάμι

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Hewlett Packard, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία, με την...

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...