Δε θα είμαστε βελτιωμένοι στη Μαλαισία, λέει ο Button

Σχετικά άρθρα

Jenson Button puts on his helmet in the garage

Το κακό ξεκίνημα της McLaren αναμένεται να συνεχιστεί και στη Μαλαισία. Οι ομάδες δε θα έχουν πολύ χρόνο γι’ αναλύσουν τα δεδομένα που πήραν από τον πρώτο αγώνα, ενώ δε θα έχουν αναβαθμίσεις μαζί τους, μιας και ο αγώνας είναι αυτή την Κυριακή και μάλιστα μακριά από τις βάσεις τους. Η MP4-28 θα τρέξει κανονικά στην πίστα της Sepang, παρόλο που υπήρχαν φήμες γι’ αντικατάστασή της από την MP4-27, και ο Jenson Button δε βλέπει βελτιωμένη απόδοση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Αυστραλία ήταν, προφανώς, ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς, και, παρόλο που πήραμε το μέγιστο από το μονοθέσιο, δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα δε σταματά να δουλεύει μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει.

Γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, δε νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάποια βελτίωση στην μοίρα μας. Τα πράγματα μπορεί να είναι τόσο απρόβλεπτα, ιδιαίτερα από την πιο αργή εκκίνηση στο απόγευμα της Κυριακής που κάνει πιθανή την εμφάνιση βροχής. Το είδαμε πέρυσι, όταν ο Fernando κέρδισε, και ξέρουμε ότι ο απρόβλεπτος καιρός μπορεί να γίνει λοταρία για όλους μας.

Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το εκμεταλλευτείς, κι εγώ απολαμβάνω την οδήγηση σε μεικτές και μεταβαλλόμενες συνθήκες, και θα πρέπει να μας αρέσει η πρόκληση να τρέξουμε σ’ ένα αυτοκίνητο που δεν είναι αρκετά ικανό ν’ αγωνιστεί για νίκες ακόμα.

Σίγουρα, το σενάριο της βροχής είναι κάτι που θα μπορέσει να δώσεις περισσότερους βαθμούς στη McLaren. Ο Button είναι ίσως ο καλύτερος οδηγός σε μεικτές συνθήκες, όπως έχει πει και ο Fernando Alonso, και ο Βρετανός θα παρακαλάει για τέτοιες συνθήκες.

[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα