Whitmarsh: Το πρόβλημα στην ECU μπορεί να ήταν λάθος της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Horner-Whitmarsh

Το πρόβλημα στην ECU του Mark Webber δεν είναι αποκλειστικά σφάλμα της McLaren Electronic Systems που παρέχει τους “εγκεφάλους” σε όλα τα μονοθέσια. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Πρόεδρος της McLaren Racing, Martin Whitmarsh, ο οποίος λέει ότι για το πρόβλημα μπορεί να ευθύνεται η ίδια η Red Bull, που κατηγορεί τη McLaren για το πρόβλημα, διότι οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να επέμβουν στις ηλεκτρονικές μονάδες κινητήρα που προμηθεύονται από τη θυγατρική της βρετανικής εταιρείας.

Θα το κοιτάξουμε, για να διαπιστώσουμε αν είναι πρόβλημα από το hardware ή από το BIOS. Μπορείς, επίσης, να προκαλέσεις ο ίδιος πρόβλημα στην ECU, με τον τρόπο που την έχεις ρυθμίσει, αλλά θα το κοιτάξουμε και αυτό. Θ’ απογοητευτώ αν είναι δικό μας το λάθος, καθώς στη Formula 1, το NASCAR και το Indycar δεν έχει σταματήσει ακόμα αυτοκίνητο, και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό το ρεκόρ.

Φυσικά, η MES θα δώσει νέα ECU στην Red Bull για το μονοθέσιο του Webber, αλλά θα πρέπει να μάθουμε αν όντως ήταν από την αρχή προβληματική η μονάδα ή αν η αυστριακή ομάδα προκάλεσε τη βλάβη.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...