H Ελληνική Αστυνομία αγόρασε 8 Nissan Navara

Σχετικά άρθρα

NAVARA POLICE

Η Ελληνική Αστυνομία μετά το Mitsubishi Evo, αγόρασε για πρώτη φορά Pickup οχήματα για την ενίσχυση των περιφερειακών της διευθύνσεων ανά την Ελλάδα. Πρόκειται για 8 Nissan Navara τα οποία έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδίως σε δύσβατα ορεινά εδάφη.

[Πηγή: Nissan]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

NISSAN: H Ελληνική Αστυνομία προμηθεύεται για πρώτη φορά Pickup οχήματα για το επιχειρησιακό της έργο και φυσικά εμπιστεύεται το NAVARA!

Είναι γνωστό ότι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία των Pickup είναι το Nissan ΝAVARA. Εξάλλου η πρωτιά της Nissan στις πωλήσεις  ελαφρών φορτηγών για το 2012, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη, με το NAVARA να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο !

Όταν όμως η Ελληνική Αστυνομία προμηθεύεται, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού, τα Nissan ΝAVARA ως περιπολικά, για την ενίσχυση των περιφερειακών της διευθύνσεων ανά την Ελλάδα, τότε αυτή η πρωτιά αποκτά μια εξέχουσα σημασία !

Τα συγκεκριμένα αστυνομικά περιπολικά Nissan ΝAVARA, έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδίως σε δύσβατα ορεινά εδάφη, εκεί δηλαδή που το NAVARA θριαμβεύει !

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...