Η Ταϊλάνδη θα ψηφίσει για το αν θα έχει νυχτερινό GP το 2015

Σχετικά άρθρα

Bangkok

Φέτος, η Μπανγκόκ, πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, φιλοξένησε το Race of Champion, αλλά η χώρας της Ασίας θέλει εδώ και μήνες να καταφέρει να πάρει μία θέση στο μελλοντικό πρόγραμμα της Formula 1, διοργανώνοντας ένα νυχτερινό Grand Prix, όπως κάνει η Σιγκαπούρη. Ο CEO της FOM, Bernie Ecclestone, έχει πει πως θα έχουμε νυχτερινό αγώνα εκεί μέχρι το 2015, αλλά αυτό είναι κάτι που θ’ αποφασιστεί από την ίδια την κυβέρνηση.

Οι υπεύθυνοι της χώρας θα ψηφίσουν για το αν θέλουν να δουν τα μονοθέσια της Formula 1 στη χώρα τους, κάτω από το φως το προβολέων. Η ψηφοφορία θα γίνει τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου, και ακόμα δεν έχει υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ecclestone, όπως είναι λογικό.

Το 60% του κόστους, αν γίνει αγώνας, θα καλυφθεί με χρήματα από τα κρατικά ταμεία, ενώ το υπόλοιπο 40% από τον Chalerm Yoovidhya, ο οποίος κατέχει το 51% των μετοχών της Red Bull GmbH.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...