Αμφιβάλει για νίκη στην Κίνα ο Wolff

Σχετικά άρθρα

Toto Wolff

Η πρώτη νίκη για τη Mercedes ήρθε πέρυσι, στο Κινεζικό Grand Prix, με τον Nico Rosberg να οδηγεί εξαιρετικά και ν’ ανεβαίνει με πολύ μεγάλη άνεση στον πρώτο σκαλί τού βάθρου, έχοντας πίσω τους τις δύο McLarens. Το ιδανικό για τον αγώνα που είναι την επόμενη Κυριακή θα ήταν η περσινή επανάληψη, όμως ο Εκτελεστικός Διευθυντής και μέτοχος κατά 30% της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, τονίζει πως η περσινή ανταγωνιστικότητα της W03 στη Σαγκάη δεν εγγυάται απολύτως τίποτα για φέτος, αφού όλα ξεκινούν από την αρχή και δεν υπάρχει καμία σύνδεσή με το παρελθόν.

Ένα χρόνο μετά από τη νίκη του Nico, πολύ θ’ αναρωτιούνται αν μπορεί η ομάδα να το επαναλάβει και το 2013. Αλλά, δεν έχει σημασία τι κάναμε στο παρελθόν. Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν φέτος και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να προσαρμόσουμε το μονοθέσιο να ταιριάζει στην πίστα και με τις γόμες ελαστικών που έχουμε διαθέσιμες για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Έπειτα, θα δούμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Έχουμε κάνει μια καλή αρχή στη σεζόν στους δύο πρώτους αγώνες, με τον Nico και τον Lewis να οδηγούν σε υψηλό επίπεδο. Ο αγώνας εξέλιξης θα είναι κρίσιμος για τη σεζόν, έτσι έχουμε επιπλέον νέα κομμάτια που έχουμε προγραμματίσει για την Κίνα. Στόχος μας πρέπει να είναι η βελτίωση στην καλή αρχή και να συνεχίσουμε να παίρνουμε καλούς βαθμούς και στα δύο πρωταθλήματα.

Η W04, αν κρίνουμε από τη Μαλαισία, θα πρέπει να είναι αρκετά ανταγωνιστική στην Κίνα, αλλά οι μηχανικοί θα πρέπει να βρουν ένα πολύ καλή set-up, το οποίο να μη φθείρει πολύ τα ελαστικά. Επιπλέον, η πίστα αρέσει πολύ στους Rosberg και Hamilton, οι οποίοι έχουν πολύ καλές κούρσες εκεί, κάτι που ελπίζουν να συμβεί και φέτος.

[Πηγή: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα