Η πρώτη Chevrolet Corvette Stingray Convertible πουλήθηκε για 1 εκατ. δολάρια

Σχετικά άρθρα

First 2014 Chevrolet Corvette Stingray Convertible Sells for $1 Million (3)

Η πρώτη Chevrolet Corvette Stingray Convertible πουλήθηκε για 1 εκατ. δολάρια κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας του Barrett-Jackson το περασμένο ΣΚ. Η δημοπρασία έλαβε χώρα στο Palm Beach με τον Rick Hendrick, ιδιοκτήτη της ομάδας Hendrick Motorsports του NASCAR, ήταν αυτός που έδωσε τα 1 εκατ. δολάρια, ώστε να κάνει δική του την πρώτη ανοικτή Corvette Stingray. Όλα τα έσοδα, η Chevrolet θα τα δώσει στο ινστιτούτο καταπολέμησης του καρκίνου Barbara Ann Karmanos.

Η παραγωγή της θα ξεκινήσει τον Αύγουστο με τα πρώτα αυτοκίνητα να φτάνουν στις αντιπροσωπείες στα τέλη του 2013, ως μοντέλα του 2014. Η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή ανοιγοκλείνει ακόμη και όταν το αυτοκίνητο κινείται με 50 χλμ/ώρα ενώ ανοιγοκλείνει και με τον τηλεχειρισμό του κουμπιού.

Σε σχέση με τη κλειστή Corvette Stingray που είδαμε στο Detroit, η ανοικτή φορά διαφορετικές ζάντες και μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές. Έτσι ο V8 6,2-λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας αποδίδει 450 άλογα με 609 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

[Πηγή: Barrett-Jackson]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα