Video: Peugeot RCZ Vs downhill ποδήλατο

Σχετικά άρθρα

peugeot rcz

H Peugeot Ιταλίας, θέλοντας να προμοτάρει το ανανεωμένο RCZ, ετοίμασε ένα νέο video στο οποίο το βάζει αντιμέτωπο με ένα ποδήλατο κατάβασης. Μην περιμένεις καμία έκπληξη, το RCZ νικά το ποδήλατο, αλλά δεν έχει σημασία αυτό.

Το ανανεωμένο RCZ διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, LED φώτα ημέρας και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Πατά πάνω σε νέες ζάντες και στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις.

Μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με τον 2.0 HDi FAP απόδοσης 163 ίππων με 340 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και έχει μέση κατανάλωση 5,3 λίτρα/100 χλμ με 139 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Ακολουθεί ο 1.6 THP με 156 άλογα και 240 Nm ροπής. Συνδυάζεται τόσο με με ένα 6-τάχυτο μηχανικό όσο και με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με μέση κατανάλωση 6,4 λίτρα/100 χλμ με 149 γρ/χλμ εκπομπές CO2 ή 7,3 λίτρα/100 χλμ και 168 γρ/χλμ CO2 αντίστοιχα. Τέλος υπάρχει ο 1.6 THP με τα 200 και τα 275Nm. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με 6,7 λίτρα/100 χλμ με 155 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Μέσα στο έτος θα προστεθεί και η έκδοση RCZ R η οποία θα φορά τον 1.600αρη THP κινητήρα και θα αποδίδει 260 άλογα το οποίο θα βασίζεται στο πρωτότυπο RCZ R Concept.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...