Video: Η Lamborghini Veneno στο Blancpain Super Trofeo στη Monza

Σχετικά άρθρα

€3mln Lamborghini Veneno in Monza during Blancpain Supertofeo Series

Η εκθαμβωτική Lamborghini Veneno που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης, προσπαθώντας να κλέψει τη παράσταση με το προκλητικό σχεδιασμό της, έδωσε για πρώτη φορά παρόν στην εκδήλωση της σειράς αγώνων της Lamborghini, Blancpain Super Trofeo που έγινε στη Monza το Σαββατοκύριακο, με το αυτοκίνητο να το οδηγάει ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρίας, Stephan Winkelmann.

Tο μοντέλο με το οποίο η ιταλική εταιρεία γιορτάζει τα 50στά της γενέθλια και κατασκεύασε μόλις 3 και κόστος για την καθεμιά να είναι στα €3.600.000. Μηχανικά φορά τον V12 6,5-λίτρων κινητήρα της Aventador ο οποίος στη περίπτωσή της Veneno, αποδίδει 750 άλογα. Συνδυάζεται με το 7-τάχυτο ISR αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, έχοντας τελική ταχύτητα 355 χλμ/ώρα, κάνοντας την, το ταχύτερο αυτοκίνητο που έχει βγάλει ποτέ η Ιταλική εταιρία. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα.

Ζυγίζει 1.450 κιλά, 125 κιλά λιγότερα από την Aventador έχοντας αναλογία 1,93 κιλών/ίππο. Τέλος, το σώμα της και το σασί της είναι κατασκευασμένο από CFRP, το ίδιο υλικό που είναι κατασκευασμένη και η Sesto Elemento.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...