H Jaguar σκέφτεται μια F-Type με 600 άλογα

Σχετικά άρθρα

Jaguar considering 600 bhp F-Type

Φήμες τριγυρίζουν ότι η Jaguar θα μπορούσε να εργάζεται πάνω σε μια ακόμα πιο δυνατή έκδοση της F-Type η οποία δε θα βγει στην αγορά πριν το 2016.

Η μεγαλύτερη ιπποδύναμη θα έρχεται από τον 5-λιτρο V8 κινητήρα με τοποθέτηση κομπρέσσορα, τον ίδιο που βρίσκουμε και στις XJR και XKR-S GT, με την δύναμη του να φτάνει περίπου τους 600 ίππους ενώ η ροπή αναμένεται να είναι κοντά στα 680 Nm.

Το αφεντικό της Jaguar, Adrian Hallmark, δεν επιβεβαιώνει το μοντέλο, αλλά δήλωσε ότι η βρετανική φίρμα σχεδιάζει τη κυκλοφορία περιορισμένων εκδόσεων στα μοντέλα της, στα πρότυπα της XKR-S GT. Ο Hallmark πρόσθεσε ότι κατά την εξέλιξη της XKR-S GT, οι μηχανικοί της εταιρείας πειραματίστηκαν με πιο ισχυρές παραλλαγές του υπερτροφοδοτούμενο V8 5.0-λίτρων κινητήρα, που σημαίνει ότι είναι δυνατό να του “βγάλουν” περισσότερη ιπποδύναμη.

Ακούγεται ότι ένα concept μπορεί να κάνει την εμφάνισή του στο φετινό Goodwood Festival of Speed​​, αλλά η έκδοση παραγωγής εξακολουθεί να είναι τουλάχιστον τρία χρόνια μακριά.

[Πηγή: Αutocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...