Spy Photos: Mercedes C-Class 2014 χωρίς ίχνος καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

Mercedes C-Class 2014 (1)

H Mercedes-Benz έκανε το λάθος να βγάλει για δοκιμές στη Σουηδία τη νέα C-Class χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ, πιστεύοντας ότι ο φωτογραφικός φακός δεν θα την πιάσει, αλλά το “λάθος” έγινε και ένα τηλεφακός έπιασε τη νέα C-Class χωρίς ίχνος καμουφλάζ πάνω της.

Η επόμενη γενιά της C-Class θα παρουσιαστεί πιθανότατα στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2014 και θα κατασκευαστεί πάνω στην MRA πλατφόρμα. Θα έχει μήκος κοντά στα 4,7 μέτρα (100 mm μακρύτερη από τη τωρινή), ενώ το μεταξόνιο της θα μεγαλώσει κατά 80 mm. Σε ότι αφορά το βάρος της, στη βασική έκδοση C160 θα ζυγίζει 1.380 κιλά.

Σχεδιαστικά βλέπουμε ότι διαθέτει εντελώς νέα σπορ coupe σχεδίαση ακολουθώντας τις γραμμές του πρωτότυπου Mercedes Concept Style Coupe, καθώς και τον σχεδιασμό των A-Class και CLA κάνοντας την να διαθέτει έντονες. Τα LED φωτιστικά της σώματα δανείζονται αρκετά στοιχεία από αυτά της ανανεωμένης E-Class ενώ οι εξατμίσεις της προέρχονται από τη νέα S-Class.

Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από τον Αύγουστο του 2014 με τις coupe και cabrio εκδόσεις να παρουσιάζονται μέσα στο 2015. Λίγο μετά θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση, ο ηλεκτροκινητήρας της οποίας θα είναι απόδοσης 20 kW (27 ίππων) θα μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο για περίπου 30 χλμ.

Ο CEO της Mercedes στην Αμερική, Steve Cannon, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως τη C-Class Wagon δεν θα πωλείται στην Αμερική, λόγω χαμηλής ζήτησης, ενώ ποτέ δεν θα βγάλουν αντίστοιχη έκδοση σαν την BMW 3-Series GT, αφού οι πωλήσεις δείχνουν ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με σχεδόν μηδενική απήχηση στο κοινό. Τέλος συμπλήρωσε πως στο εργοστάσιο της Mercedes στη πόλη Tuscaloosa της Alabama, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αναβάθμισης έτσι ώστε αυτό να κατασκευάζει 100.000 νέες C-Class κάθε χρόνο. Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη νέα C-Class μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...