Η Mercedes ερευνά τον αργό ρυθμό του Hamilton στις κατατακτήριες

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Οι κατατακτήριες του Μπαχρέιν έκρυβαν ανάμεικτα συναισθήματα για το στρατόπεδο της Mercedes: ο Nico Rosberg χάρισε τη δεύτερη φετινή pole position της χρονιάς στη γερμανική ομάδα, αλλά ο Lewis Hamilton δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από τον τέταρτο καλύτερο χρόνο σήμερα, ενώ θα ξεκινήσει από την 9η θέση τον αυριανό αγώνα, λόγω της ποινής που δέχθηκε για μη-προγραμματισμένη αλλαγή κιβωτίου.

Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή του 2008, ο ρυθμός του ήταν καλύτερος στο FP3, αλλά τα πράγματα άλλαξαν στις κατατακτήριες, όπου έμεινε 4 δέκατα μακριά από τον team-mate του, ο οποίος είχε εκπληκτική απόδοση σήμερα. Ο Hamilton λέει πως οι μηχανικοί του αναλύουν τα δεδομένα που έχουν, προκειμένου να διαπιστώσουν τις αιτίες που η W04 δεν ήταν τόσο ανταγωνιστική στα χέρια του.

Τα παιδιά κοιτούν τα δεδομένα: τους το ζήτησα, γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε την ίδια αίσθηση όπως στο FP3. Στο FP3, είχαμε είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα· στο FP1 και στο FP2, είχαμε κάποια προβλήματα με το μονοθέσιο, τα οποία επιδιορθώσαμε τη νύχτα και το αυτοκίνητο είχε πολύ καλύτερη αίσθηση, αλλά, στις κατατακτήριες, τα πράγματα ήταν όπως στο FP1 και FP2.

Όμως, ο Nico έκανε σπουδαία δουλειά σήμερα, κι εγώ δεν μπορούσα να έχω τον ρυθμό που είχε εκείνος, και ο αυριανός θα είναι ένας δύσκολος αγώνα για ‘μένα από την 9η θέση, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr