Το Μπαχρέιν εξετάζει νυχτερινό GP για το 2014

Σχετικά άρθρα

Bahrain International Circuit

Το 2014, το Μπαχρέιν θα συμπληρώσει 10 χρόνια στο πρόγραμμα της Formula 1. Οι διοργανωτές του αγώνα, θέλοντας να γιορτάσουν την επέτειο αυτή, σκέφτονται να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, ακόμα και να στήσουν προβολείς, προκειμένου το Grand Prix να γίνει τη νύχτα! Αυτό μπορεί να μοιάζει απλό κι εύκολο, αλλά δεν είναι, με τον Bernie Ecclestone να έχει θετική αντίδραση, καθώς κάτι τέτοιο θ’ ανέβαζε το ενδιαφέρον τού κόσμου, άρα και την τηλεθέαση.

Ο Πρόεδρος της πίστας, Zayed Alzayani, είπε ότι ο νυχτερινός αγώνας είναι μια επιλογή, ωστόσο έχουν κι άλλες ιδέες για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια στη Formula 1.

Εξετάζουμε πολλές επιλογές. Ένας νυχτερινός αγώνας θα μπορούσε να είναι μία απ’ αυτές, αλλά δεν είναι η μοναδική. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα να το κάνουμε αυτό.

Μπορεί το Μπαχρέιν να είναι στο καλεντάρι από το 2004 και να γιορτάσει 10 χρόνια το 2014, αλλά έχουν γίνει 9 Grands Prix, καθώς, το 2011, ο αγώνας δεν έγινε, λόγω των πολύ μεγάλων εσωτερικών αναταραχών.

[Πηγή: Guardian]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...