Ο Laffite αμφιβάλει για επιστροφή τού Magny Cours στην F1

Σχετικά άρθρα

Magny-Cours

Οι πιθανότητες να δούμε φέτος την επιστροφή της Γαλλίας στη Formula 1 ήταν ελάχιστες, με τους υπέρμαχους του Grand Prix να ελπίζουν να γίνει το 2014. Ένας απ’ αυτούς που αγωνίζονται για να τρέξουν ξανά τα μονοθέσια στη Γαλλία είναι ο πρώην οδηγός της Formula 1, Jacques Laffite. Ο Laffite δεν είναι, ωστόσο, τόσο αισιόδοξος για τις πιθανότητες επιστροφής του Magny Cours, και δηλώνει ότι το θέμα εξαρτάται από τις Αρχές.

Αμφιβάλλω για το αν η Formula 1 θα επιστρέψει στο Magny Cours. Αν οι περιφερειακές Αρχές δεν έχουν καμία τέτοια επιθυμία, τότε δεν είναι δυνατόν να οργανωθεί Grand Prix. Η Formula 1 είναι κερδοφόρα: όταν δεν έγινε ο αγώνας στον Καναδά για μία χρονιά, το Μόντρεαλ έχασε $92.000.000. Η Formula 1 είναι ένα πολύ κερδοφόρο αθλητικό γεγονός.

Μαζί με τον Laffite, και ο Alain Prost καταβάλει προσπάθειες για να επιστρέψει η Γαλλία στο καλεντάρι, αλλά οι πίστες που θέλουν να διοργανώσουν Grand Prix είναι πολλές, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, το 2014, θα δούμε αγώνα στη Νέα Υόρκη και το Sochi, κάτι που σημαίνει ότι κάποιες πίστες θα δώσουν μάχη για να κρατηθούν στο πρόγραμμα, καθώς ξέρουμε ότι το όριο είναι οι 20 αγώνες μέσα σε μία σεζόν.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...