Luca di Montezemolo: Η Ferrari δεν θα βγάλει SUV, Sedan ή ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

ferrari-laferrari-70

Ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo έκανε ξεκάθαρο πως για όσο καιρό θα βρίσκεται στο τιμόνι της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, δεν πρόκειται να βγει από το Μαρανέλο SUV, Sedan ή κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ο Luca di Montezemolo επέμεινε σε προηγούμενες δηλώσεις του πως κανένα από αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχει το δικαίωμα να φορέσει το σήμα της Ferrari, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

Εμείς δίνουμε έμφαση στη κληρονομιά και στη τεχνογνωσία μας. Θα κατασκευάσουμε νέα μοντέλα στο μέλλον, αλλά η θέση τους στην αγορά θα ξεκινά πάντα με το που βρίσκονται σε σχέση με την ιστορία μας.

Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari συνέχισε λέγοντας πως δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη από τη Ferrari να παρεκκλίνει από τη supercar και τη GT σειρά της, αφού όποιος επιθυμεί ένα σπορ αυτοκίνητο, μπορεί πλέον να αποκτήσει ένα της Maserati, η οποία ετοιμάζει και SUV.

Τέλος ο πρόεδρος της Ferrari απάντησε και για την εμμονή που έχει να μην πουλά η Ferrari περισσότερα από 7.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Άνθρωποι με ρωτούν αν η επιμονή μου να μην πωλούνται περισσότερες από 7.000 Ferrari ετησίως θα βλάψει το εμπορικό σήμα μας, αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Με ρωτούν επίσης για ένα τετράθυρο αυτοκίνητο ή ένα SUV, αλλά εγώ τους κατευθύνω στη Maserati.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...