Rally Acropolis: Έγιναν οι πρώτες αναγνωρίσεις

Σχετικά άρθρα

Rally Acropolis 2013 Testing (36)

Οι κορυφαίοι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ολοκλήρωσαν την πρώτη ημέρα αναγνωρίσεων του αγώνα. Το πρόγραμμα για τους οδηγούς 1ης και 3ης προτεραιότητας περιελάμβανε το πέρασμα από τέσσερις ειδικές διαδρομές (Πίσσια, Λουτράκι, Κινέτα-Πίσσια, Κινέτα), αλλά και την κατατακτήρια ειδική. Επίσης, τα πληρώματα πήραν μία γεύση από τη νυχτερινή ε.δ. Κινέτα, την ώρα διεξαγωγής της.

2 HIRVONEN Mikko – LEHTINEN Jarmo

«Πραγματικά σκληρές ειδικές με μαλακό χώμα. Τίποτα ασυνήθιστο, απλά Ελλάδα! Η μεγάλη ειδική θα είναι δύσκολη για τα ελαστικά, αλλά ευτυχώς θα είναι μόνο μία ειδική».

3 SORDO Daniel – DEL BARRIO Carlos

«Η νυκτερινή ειδική ήταν εντάξει. Η πρώτη μέρα δεν είναι εύκολη, γιατί κρύβει παγίδες. Μου αρέσει».

4 OSTBERG Mads – ANDERSSON Jonas

«Οι ειδικές είναι πονηρές και αρκετά σκληρές, με μαλακό χώμα. Η νυκτερινή έχει πολύ σκόνη, αλλά μάλλον επειδή πιάναμε τους προηγούμενους».

5 NOVIKOV Evgeny – MINOR Ilka

«Οι ειδικές είναι καλές, το ίδιο και η νυκτερινή. Δεν είχαμε πρόβλημα με τη σκόνη».

6 AL ATTIYAH Nasser – BERNACCHINI Giovanni

«Οι ειδικές ήταν πολύ καλές. Η πρώτη ειδική είναι φανταστική και πολύ μεγάλη σε μήκος. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

7 LATVALA Jari-Matti – ANTTILA Miikka

«Είχαμε ένα πρόβλημα με την υποβοήθηση, αλλά το αυτοκίνητο είναι εντάξει τώρα. Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τη σκόνη στη νυκτερινή ειδική. Η μεγάλη ειδική είναι ωραία. Έχει όμορφα σημεία και κάποια άλλα στα οποία πρέπει να κινηθείς έξυπνα».

8 OGIER Sébastien – INGRASSIA Julien

«Οι ειδικές είναι σκληρές, ως συνήθως, αφού διεξάγονται ίδια κομμάτια. Σε αυτά αναμένεται το έδαφος να είναι πολύ σκληρό».

9 MIKKELSEN Andreas – MARKKULA Mikko

«Δεν ήταν και τόσο άσχημα. Η νυκτερινή ειδική ήταν ωραία, το ίδιο και η μεγάλη».

10 AL QASSIMI Khalid – MARTIN

«Οι ειδικές είναι πολύ σκληρές, επειδή πολλές είναι επαναλαμβανόμενες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλα αυλάκια. Θα έχει πολύ σκόνη. Η μεγάλη ειδική είναι σκληρή, ειδικότερα προς το τέλος».

11 NEUVILLE Thierry – GILSOUL Nicolas

«Οι ειδικές μου άρεσαν, αλλά όχι τόσο πολύ όσο οι περσινές. Οι περσινές ήταν πιο ωραίες. Οι φετινές είναι πιο σκληρές, αλλά αυτές είναι οι ειδικές της Ελλάδας».

21 PROKOP Martin – ERNST Michal

«Οι ειδικές ήταν πολύ σκληρές, ως συνήθως. Η πλάτη μου πονάει, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις ένα ράλλυ. Γενικότερα το ράλλυ παραμένει ίδιο».

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...