Button: Όταν ο Hamilton βρει ρυθμό, θα σας σοκάρει όλους

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Button

Ο Jenson Button μιλά για τον τέως team-mate του, Lewis Hamilton, λέγοντας τα καλύτερα για τις ικανότητες του Βρετανού. Ο 28χρονος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον ρυθμό που θα ήθελε μέσα στην W04, καθώς ακόμα μαθαίνει το νέο του μονοθέσιο, ενώ έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι έχει πρόβλημα με το φρενάρισμα, διότι δεν είναι άνετος όταν πατά το αριστερό πεντάλ. Αυτά του έχουν κοστίσει, φυσικά, με τον Nico Rosberg να παίρνει 3 pole position, ενώ ο “Billion Dollar Man” μόλις μία, αν και το σκορ στις κατατακτήριες είναι 4-3, υπέρ τού Hamilton και στους αγώνες, είναι 5-2, πάλι υπέρ του Πρωταθλητή τού 2008.

Σύμφωνα με τον Button, είναι θέμα χρόνου να δούμε τον πραγματικό ρυθμό και την πραγματική ταχύτητα Hamilton, και, όταν γίνει αυτό, τότε όλοι θα σοκαριστούμε.

Θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι, έχει μαζέψει σημαντικά περισσότερους βαθμούς από τον Nico. Ο Lewis είναι απίστευτα γρήγορος, αλλά γι’ αυτόν είναι το ίδιος όπως και για όλους μας: αν δε βρει τη σωστή ισορροπία στο μονοθέσιο που να του ταιριάζει, και αυτό που είχε για πολλά χρόνια, δεν είναι εύκολο. Και, φυσικά, ο Nico είναι επίσης γρήγορος, αλλά ο Lewis δεν έχει χάσει την ταχύτητά του. Υπάρχει ακόμα, και όταν έρθει ξανά, ότι θα σας σοκάρει όλους.

Επιπλέον, ο Πρωταθλητής του 2009 αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο με τις ιδιωτικές δοκιμές της Mercedes με τα ελαστικά τής Pirelli, λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας, ότι δηλαδή δεν έχουν συμβάλει στη βελτίωση της W04.

Και οι δύο οδηγοί λένε όχι. Θα πρέπει να τους πιστέψετε, διαφορετικά θα ήταν ψεύτες ότι το έκαναν. Άρα, τους πιστεύω.

[Πηγή: Auto Motor und Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα