Ο Button στηρίζει τον Whitmarsh

Σχετικά άρθρα

_L0U0220

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren Racing, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Βρετανός είναι στη θέση τού επί κεφαλής από το 2009, όταν ο Ron Dennis αποφάσισε ν’ ασχοληθεί πολύ πιο ενεργά με τη McLaren Automotive, με τη βρετανική ομάδα να μην έχει κατακτήσει κανέναν τίτλο από τότε, καθώς ο τελευταίος τίτλος ήταν το πρωτάθλημα οδηγών του Lewis Hamilton, το 2008.

Ο Whitmarsh βρίσκεται ξανά σε δύσκολη θέση φέτος, λόγω της έλλειψης ανταγωνιστικότητας της MP4-28, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται στην 6η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών μετά από 7 αγώνα, πίσω ακόμα και από τη Force India.

Ο Jenson Button στηρίζει το αφεντικό του, λέγοντας πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση που έχει.

Απ’ όσο ξέρω, όλοι είναι ενωμένοι. Ο Martin είναι πραγματικά καλός ηγέτης και είναι και πολύ καλός άνθρωπος, επίσης. Είναι ένας τύπος που μπορείς να εμπιστευτείς και να πιστέψεις σ’ αυτόν. Νιώθω ότι όλοι μιλάμε κι εγώ αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο.

Είναι τόσο δύσκολο να είσαι Πρόεδρος ομάδας όταν η ομάδα κερδίζει κανονικά, ξαφνικά δεν κερδίζεις αγώνες, αλλά νομίζω ότι είναι ο καλύτερος ηγέτης για να μας βγάλει απ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Βρετανός είπε, επίσης, ότι το Silverstone θα ταιριάζει περισσότερο στην MP4-28 απ’ ό,τι ο Καναδάς, διότι είναι μία πίστα που έχει λιγότερες αναπηδήσεις απ’ ό,τι το Μόντρεαλ, κάτι που, τουλάχιστον θεωρητικά, θα βοηθήσει τη McLaren.

[Πηγή: Sky Sports]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα