Αισιόδοξος ο Webber για το μέλλον του στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Canadian F1 Grand Prix - Practice

Όσο η Red Bull Racing δεν ανακοινώνει τον οδηγό που θα βρίσκεται στο πλάι τού Sebastian Vettel, τόσο θα συνεχίζουμε να διαβάζουμε αρκετές γραμμές για το θέμα αυτό. Μετά από τις νέες φήμες για τον Kimi Raikkonen, ο Mark Webber δίνει μια έμμεση απάντηση, λέγοντας πως, ουσιαστικά, αυτός κρατά την τύχη στα χέρια του για το μέλλον του στην αυστριακή ομάδα, αλλά ξέρει ότι θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικό, προκειμένου να παίρνει καλούς βαθμούς για την ομάδα του.

Η μπάλα είναι αρκετά προς το δικό μου γήπεδο, κάτι που είναι καλό. Φυσικά, θα πρέπει να συνεχίσω να οδηγώ καλά, αλλιώς η μπάλα θα φύγει από το γήπεδό μου, και άλλοι θα έρθουν για τη θέση μου, γιατί είσαι πιο ελκυστικός σε μια ομάδα όπως η Red Bull.

Η σχέση μου με τον Dietrich Mateschitz (ιδιοκτήτης τής RBR) είναι πολύ καλή, και θα συνεχίσω να είμαι σ’ επαφή μαζί του για το τι σκέφτομαι, τι ενέργεια έχω και τι κίνητρο έχω για να συνεχίσω να δουλεύω στο ίδιο επίπεδο. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, και μπορεί να καθυστερήσουμε λίγο, νομίζω.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr