Βοήθησε έναν Έλληνα σε διαγωνισμό σχεδίασης αυτοκινήτου της Vencer [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Vencer Galina

Ανανέωση: Επειδή όπως ανακαλύψατε όλοι σας υπάρχουν και άλλες ελληνικές συμμετοχές, μπορείτε να επιλέξετε όποιο σχέδιο επιθυμείτε. Μπείτε εδώ και επιλέξτε ποιος θα θέλατε να είναι ο νικητής. Αξίζει να σημειωθεί πως στη πρώτη θέση βρίσκεται μια ελληνική πρόταση, αυτή του Zeus!

Η ολλανδική εταιρία Vencer, έχει ανακοινώσει έναν διαγωνισμό σχεδίασης αυτοκινήτου όπου ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο Γρηγόρης Πολυμέρου. Ο Γρηγόρης είναι ένας από τους πρόσφατες μετανάστες που έφυγαν στο εξωτερικό λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και θεωρώ πως όλοι πρέπει να τον βοηθήσουμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς; Απλά να μπούμε στην σελίδα του διαγωνισμού και να ψηφίσουμε τη πρόταση του Γρηγόρη, απλώς κάνοντας like. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα.

Η Vencer εκτός από το χρηματικό έπαθλο δίνει τη δυνατότητα στον 1ο νικητή να κατασκευάσει το όχημα που έχει σχεδιάσει εφόσον αυτό πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Το αυτοκίνητο του Γρηγόρη πληροί τις προδιαγραφές EU όσον άφορα τις εξωτερικές και εσωτερικές λειτουργίες του οχήματος και παράλληλα ο Γρηγόρης εργάζεται πάνω του ώστε να πληροί και τις προδιαγραφές SAE.

Μηχανικά η πρόταση του Γρηγόρη διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό V10 5,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 560 ίππων στις 7.500 σ.α.λ που συνεργάζεται με ένα 6-τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο, με το monococque σασί του να είναι από carbon και το σώμα από αλουμίνιο.

Σήμερα η πρόταση του Γρηγόρη βρίσκεται στην 11η θέση και το θεωρώ δεδομένο πως όλοι εμείς μπορούμε να φέρουμε τη πρόταση του στη πρώτη θέση!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...

Η ΓΕΚ Τέρνα προσωρινός ανάδοχος στο έργο παραχώρησης του ΒΟΑΚ

Σε προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή και εκμετάλλευση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης αναδείχθηκε ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε, σε συνέχεια και...

Οι τιμές του ηλεκτρικού Ford Explorer

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι από σήμερα το νέο Ford Explorer, με το ηλεκτρικό SUV να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις Style και Premium και...
Autoblog.gr