Η Monza δεν φοβάται τις “απειλές” τού Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Monza

Η πίστα τής Monza και η Formula 1 είναι άρρηκτα συνδεδεμένες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό, μάλλον είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει και τόσο πολύ το αφεντικό τής Formula 1, Bernie Ecclestone, ο οποίος δήλωσε ότι η θρυλική πίστα μπορεί να βγει από το καλεντάρι στο μέλλον, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις, διότι είναι γνωστή η λατρεία των οπαδών τού αθλήματος για την ιταλική πίστα.

Ο Federico Bendinelli, υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνα στη Monza, ωστόσο, φροντίζει να μας καθησυχάσει. Τονίζει ότι δεν ανησυχεί για τα λεγόμενα του Ecclestone, καθώς ο 82χρονος πάντα είναι υπερβολικός στα λόγια του.

Ξέρω τον Bernie εδώ και 30 χρόνια, και τα σχόλιά του είναι συχνά αντιφατικά. Πάντα, πρέπει να περιμένεις κάτι εκρηκτικό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι, πάντα, είναι πιστός στα συμβόλαια, και το δικό μας είναι μέχρι και το 2016. Επιπλέον, δεν ανησυχώ σημαντικά, δεδομένου ότι είμαστε ήδη σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου μας.

Μου φαίνεται απίθανο να βγει η Monza από το πρόγραμμα της Formula 1. Ωστόσο, αν γίνει, οδηγοί και ομάδες δε θα πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια: θα πρέπει να πιέσουν τον Ecclestone, διότι η Formula 1 είναι αυτοί, και το άθλημα δεν υπάρχει χωρίς αυτούς. Η δύναμη είναι στα χέρια τους, και πρέπει να το εκμεταλλευτούν, αλλά καλό είναι να μην κάνουμε σενάρια με το μυαλό μας, ειδικά όταν κάτι είναι ουσιαστικά απίθανο να συμβεί.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα