Brawn: Δε είναι αρνητική η απογοήτευση του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Αν και ο Lewis Hamilton θα μπορούσε να φτάσει στην πρώτη του νίκη για φέτος, στο Silverstone, δεν τα κατάφερε, λόγω ενός κλαταρισμένου ελαστικού, και ήλπιζε ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί τού βάθρου στο Nürburgring, που ξεκινούσε από την pole position. Ωστόσο, η W04 δεν είχε τη διαχείριση ελαστικών που θα του επέτρεπε να παλέψει ούτε για το βάθρο, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην 5η θέση.

Ο 28χρονος δήλωσε ότι, προς το παρόν, η νίκη δε φαίνεται πουθενά, τονίζοντας πως είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι το μονοθέσιό του δεν είναι ανταγωνιστικό με βαρύ φορτίο, αλλά μεταμορφώνεται προς το τέλος τού αγώνα.

Ο Πρόεδρος της Mercedes AMG, Ross Brawn, αντιλαμβάνεται την απογοήτευση του Βρετανού, αλλά λέει πως αυτό δεν είναι κάτι που επηρεάζει αρνητικά την ομάδα.

Ο Lewis φοράει την καρδιά στο μανίκι του, αλλά ήταν πολύ εποικοδομητικός μετά τον αγώνα. Είναι υγιής απογοήτευση, δεν είναι αρνητική, και οι δυο μας οδηγοί μάς έδωσαν μια καλή εικόνα για το τι συμβαίνει.

Πρέπει να δούμε από πού έχουμε έρθει. Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί, στη Γερμανία, πήραμε μόλις 12 βαθμούς, και παλέψαμε πολύ για να τους κατακτήσουμε. Είμαστε ακόμα δεύτερη στο πρωτάθλημα, και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...