Το ItalDesign Giugiaro Parcour τράκαρε στο Goodwood [w/video]

Σχετικά άρθρα

italdesign Giugiaro Parcour Concept

Η ItalDesign πήγε στο Goodwood το Giugiaro Parcour Concept, το πρωτότυπο που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης ώστε εκεί να κάνει το πρώτο του επίσημο shakedown, αλλά δυστυχώς ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το πίσω αριστερό μέρος του πρωτότυπου να υποστεί ζημιές.

Κάπως έτσι ήταν το πρωτότυπο προτού τρακάρει ενώ θα θυμίσω πως το εντυπωσιακό του αυτοκινήτου ήταν το γεγονός πως μπορεί να αυξομειώσει την απόσταση από το έδαφος από 210 έως 330 mm, κάνοντας το την μια να έχει SUV εμφάνιση και την άλλη, εμφάνιση ενός σπορ αυτοκινήτου.

Μηχανικά εξοπλίζεται με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα της Lamborghini απόδοσης 550 ίππων. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροφούς μέσω ενός 7-τάχυτο αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...